maanantai 27. toukokuuta 2019

Puutarhanhoitaja Tampere: Puutarhajyrsin Viking 585 puutarhojen pihojen muokkauksiin pihoissanne puutarhoissanne

Puutarhajyrsin Viking 585 puutarhojen pihojen muokkauksiin Uittokaluste Nekalasta. Talonmiespalvelu Puutarhapalvelu ja Puutarhanhoitaja Tampere suosittelee hankintapaikaksi

Talonmiespalvelu@gmail.com sähköpostina ensisijassa, mutta jos niin aina voi yrittää puhelintakin:
Puhelin 044-3380291 whatsup mieluiten kuin normilinja jos mahdollista

Erikseen on blogi puutarhajyrsinpalvelua varten minne siirrän myöhemmin työkuvia
 https://puutarhajyrsinpalvelut-tampere.blogspot.com/


Käteisellä edetään kohteessa tilauksen mukaan Tampere Pirkanmaa talousalueella. Hinnoittelu tapauskohtaista.

Kalusto  mm puutarhajyrsin, moottorisahat, ruohonleikkuri kulkevat tämän blogin kuvien ja alla olevan videon mukaan muuallekin kuin Uittokaluste Nekalasta toimipisteeseeni:

Pääasiassa olen ostanut käyttötarvikkeet Nekalan Uittokalusteesta Ahlmannintie 56, Tampere, mistä on tähän asti saatu loistavaa palvelua ja erinomaisia koneita. Suosittelen toisillekin hankintapaikaksi.

Puutarhanhoitaja Tampere: Puutarhajyrsin Viking 585 puutarhojen pihojen muokkauksiin pihoissanne puutarhoissanne. Oheiseen tapaan saavumme kohteeseenne, tarvittava kalusto kuomullisessa peräkärryssä.

Bensiinikäyttöiset puutarhajyrsimet soveltuvat pihan, kasvimaan ja kukkapenkkien maaperän muokkaukseen. Jyrsinterät vetävät konetta eteenpäin muokaten samalla maata




Kun on puutarhurilla tarve niin Viking / Stihl puutarhajyrsimillä möyhennetään puutarha- ja pihamaa nopeasti ja helposti:


Muistetaan miksi kannatti valita oheinen. Viking = Stihl HB 585 suuremmille alueille: Työleveys 85 cm ja tehokas Kohler-moottori takaa sen, että isot alueet sekä pellot möyhentyvät tehokkaasti. 
Optimoitu tärinänvaimennusjärjestelmä suojaa lihaksia ja niveliä. Laadukkaat komponentit sekä vakaa ja tukeva runkorakennet. Lisävarusteet täydentävät kokonaisuuden ja antavat laitteelle pitkän käyttöiän 
------
Pihojen raivaukset sujuvat monipuolisesti erialaisilla raivaus- ja moottorisahoilla, ruohonleikkurilla ja leikkaustuotokset noudetaan yleensä isolla siirtolavalla asiakkaan lukuun:




-----------
Puutarhanhoitaja Tampere Pirkanmaa talousalueella käteisellä edetään. Kotitalousvähennysoikeus kotitalouksille


------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti